אורז עם גזר ובצל מטוגן

אורז עם גזר ובצל מטוגןלהכין אורז בצורה טובה זה עניין של ניסיון, אבל גם עניין של מתכון מוצלח. להלן מתכון מעולה לאורז עם גזר ובצל מטוגן. יצא טעים? מוזמנים להשאיר תגובה.

מצרכים

כוס אורז בסמטי

2 גזרים גדולים (או 3 בינוניים)

1 בצל בינוני קצוץ

שמן

קומץ כורכום

קומץ מלח

1 כף סוכר

אופן ההכנה

שוטפים כוס אורז בסמטי במסננת. מניחים להתייבשות כחצי שעה.

בינתיים מקלפים את הגזרים ומגרדים בפומפיה.

מחממים שמן בסיר

שופכים פנימה את האורז יחד עם הגזר ומערבבים.

שופכים פנימה כוס וחצי מים רותחים, יחד עם קומץ מלח וכורכום. מערבבים.

לאחר הרתיחה סוגרים את הסיר ל – 18-20 דקות. לאחר שמכבים את האש משאירים את הסיר סגור לעוד 5 דקות.

הכנת הבצל המטוגן

בינתיים במחבת נפרדת מחממים שמן, ומכניסים פנימה את הבצל הקצוץ. לאחר מס' דקות טיגון מוסיפים כף סוכר. לאחר שהבצל משחים מורידים מהאש.

לאחר שהאורז מוכן שופכים פנימה את הבצל.

בתיאבון!

Share This Post
Have your say!
00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.