נתחי עוף ברוטב דבש וצ'ילי

נתחי עוף בצ'ילי ודבש

הפשרתם רצועות שניצל ונמאס לכם לעשות מהן שניצלים? קבלו מתכון מהיר וטעים לאללה לנתחי עוף ברוטב דבש וצ'ילי, שלא לוקח יותר מחצי שעה להכין.

מצרכים

1 ק"ג שניצלים

5-6 שיני שום גדולות

1 בצל בינוני קצוץ

פפריקה כראות עיניכם

פלפל שחור כראות עיניכם

דבש כראות עיניכם

מלח כראות עיניכם

נתחי עוף בצ'ילי ודבשאופן ההכנה

1 חותכים את השניצלים לרצועות דקות, או קוביות

2 משרים בדבש, פלפל ופפריקה כשעה (אם אין לכם זמן לא חייבים)

3 מטגנים במעט שמן קנולה את רצועות העוף במשך כ – 3 דקות. מעבירים לכלי בצד.

4 מטגנים במחבת חדשה את שיני השום במשך דקה בערך.

5 מוסיפים את הבצל הקצוץ עד שהוא הופך שקוף וצהבהב.

6 מוסיפים למחבת את העוף. מערבבים היטב.

7 מוסיפים רוטב צ'ילי ומעט מים ואת כל שאר התבלינים.

8 ממשיכים לבשל עד שהעוף מבושל לחלוטין והטעמים התערבבו.

9 מכבים את האש, ומשאירים את המחבת מכוסה למשך 7-8 דקות.

8 מגישים, מומלץ בתוספת אורז לבן פשוט

צ'ילי ועוף

יצא לכם טעים? מוזמנים לשתף אותנו בתגובות.

Share This Post
Have your say!
00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.