קציצות אווריריות וקלות להכנה

מתכון לקציצות אווריריות

מתכון לקציצותאם אתם מחפשים מתכון מעולה לקציצות שתצאנה אווריריות ולא צמיגיות, טעימות ופריכות, להלן מתכון קל ומנצח. אל תדאגו, פה לא תתאכזבו מהטעם ומההכנה. ההכנה פשוטה, אין הרבה איפה להסתבך והטעם באמת מצוין. נשמח אם עדכנו אותנו בתגובות איך יצאו הקציצות.

מצרכים

חצי קילו בשר כתף טרי

בצל קטן קצוץ

5 שיני שום קצוצות

3 כפות פירורי לחם

ביצה

מלח

פלפל

בהרט (תבלין מצוין לשניצלים ולקציצות) – לא חובה אבל מוסיף המון!

כוסברה קצוצה – רבע כוס

כפית סודה לשתיה מומסת בחמישית כוס מים – הופכת את הקציצות לאווריריות. חובה להוסיף למתכון.

קציצות בהכנה

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה.

שמים קמח על משטח הכנה

מכינים מהתערובת קציצות בגודל שאתם אוהבים, וטובלים אותן בקמח מכל הצדדים לפני ההכנסה למחבת.

בטיגון על מחבת

מחממים מחבת עם שמן קנולה. לאחר שהשמן חם (אך לא חם מדי) מכניסים את הקציצות. 3 דקות מכל צד (בצד השני לאחר שהופכים אפשר אפילו דקה)

בהכנה בתנור

אפשר גם להכין את הקציצות בתנור ולא בטיגון. מחממים תנור ל – 200 מעלות. זמן אפיה משוער – 20-25 דקות. לאחר 10 דקות, רבע שעה הופכים צד. לאחר 20 דקות של אפיה בדקו האם הקציצות כבר השחימו והאם הן מבושלות מבפנים. מקסימום תשאירו אותן לעוד כמה דקות בתנור. הקציצות יצאו טעימות? שתפו אותנו בתגובות.

מתכון לקציצות

Share This Post
Have your say!
00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.