בין אם זה דג סלמון, או כל דג אחר שאתם מכינים חשוב מאוד לדעת איך לאפות אותו בתנור כך שלא יתייבש ושיישאר רך ועסיסי. איך עושים זאת?
1 הקפידו לא לאפות יותר מדי זמן את הדג בתנור, בדקו את הדג כל כמה דקות על מנת לוודא שהוא מוכן/לא מוכן
2 הקפידו על חום נמוך-בינוני בתנור (לא יותר מ – 200 מעלות)
3 שימו סיר קטן עם מים מתחת לדג, זה יעזור לשמירת הלחות בתוך התנור ולכך שהדג לא יתייבש בקלות
4 רצוי לכלול במתכון לדג רכיב כלשהו שיהווה נוזל במנה – לימון, שמן זית, או כל רוטב אחר
https://carinsurancenerd.org/cheapautoinsuranceinbuffalony.html
A few years ago I'd have to pay someone for this information.
https://mamafinadominicancuisine.com/tech_schools_in_ocala_fl.php
Your's is a point of view where real intelligence shines through.
MacAllister
AFAIC tht'as the best answer so far!