איך לגרום לעוף בתנור, תפוחי אדמה, עוגה או כל מתכון אחר שאתם מבשלים להשאר רך ועסיסי ולא להתייבש?
שימו סיר קטן עם מים בתחתית התנור, מתחת למה שאתם אופים/מכינים בתנור, והמים שיתאדו עם האפיה או החימום ישמרו על מה שאתם מכינים בתנור רך ועסיסי.
איך לגרום לעוף בתנור, תפוחי אדמה, עוגה או כל מתכון אחר שאתם מבשלים להשאר רך ועסיסי ולא להתייבש?
שימו סיר קטן עם מים בתחתית התנור, מתחת למה שאתם אופים/מכינים בתנור, והמים שיתאדו עם האפיה או החימום ישמרו על מה שאתם מכינים בתנור רך ועסיסי.